Tapijt reinigen

Laat uw tapijt reinigen door schoonmaak experts! Een tapijt is een investering op lange termijn die regelmatig moet worden onderhouden. Dit houdt in dat het stevig gereinigd moet worden met krachtige materialen. Om het tapijt in optimale conditie te houden, hoort deze reiniging op een speciale manier te worden uitgevoerd.


Wij kunnen het delicate schoonmaakkarwei voor u eenvoudig uit handen nemen! U kunt direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor vragen over onze dienstverlening kunt u gerust bij ons terecht.

Maandelijkse tapijtreiniging

Wanneer u een tapijt in huis neerlegt, moet u deze dagelijks stofzuigen om het in een zo goed mogelijke conditie te houden. Dit is noodzakelijk omdat er in de vezels van een tapijt veel vuil blijft hangen. Verzorg je het tapijt niet regelmatig, dan hoopt dit vuil zich op en kan het uiteindelijk resulteren in lelijke vlekken. Om deze reden is het raadzaam om minstens één keer per maand een grondige tapijtreiniging te laten uitvoeren. U zult merken dat uw tapijt eruit blijft zien als nieuw!

Uw tapijt laten reinigen

Een tapijtreiniging verschilt niet heel erg van het wassen van kleding. Bij kleding heb je bonte was, witte was en donkere was. Zo heb je ook verschillende tapijten, die allemaal een andere manier van reiniging nodig hebben. Heb je er zelf geen of weinig verstand van, dan kun je eenvoudig het proces van tapijtreiniging uitbesteden aan experts die weten hoe een tapijt op de beste manier gereinigd kan worden. Wij weten precies hoe we uw tapijt weer tiptop in orde kunnen maken!

Verschillende soorten vuil en schoonmaaktechnieken

Niet alleen kan vuil zich ophopen tussen de vezels van een tapijt, er kan ook op geknoeid worden. Bijvoorbeeld frisdrank, koffie of wijn. Deze vloeistoffen moeten behandeld worden met behulp van een speciale vlekkenverwijderaar. Tapijtreiniging met stoom is één van de meest aanbevolen manieren om een tapijt schoon te maken. Hiermee moet wel voorzichtig worden omgegaan, omdat de kans bestaat dat het tapijt beschadigd raakt. Je krijgt er echter wel de meeste vlekken mee verwijderd. Weet u niet zeker hoe u uw tapijt moeten reinigen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn experts in tapijtreiniging en staan u graag te woord. Met plezier reinigen wij uw tapijt voor een schappelijke prijs!

Heeft u een restaurant of bijvoorbeeld een voedingsmiddelenbedrijf, dan gelden er totaal andere regels. Wil u meer hierover lezen, kijk dan op dit artikel: Blog – HACCP kleuren en gebruik [uitleg]